Pages

Entri 1 Oktober

Kadang-kadang saya rasa, Apa yang bende remeh yang ada dekat Internet, patut stay dekat Internet sahaje.

Tak perlu nak kecoh-kecoh sampai keluar dunia nyata. Melainkan itu infomasi yang sangat berguna dan kalau tak tahu pasal infomasi itu, anda buleh dianggap Beruk Bangang ribuan tahun.

Sebab kecoh bende remeh ini lah yang buleh buat orang mengamuk.

Noktah untuk entri saya hari ini. Sekian.

12 comments:

Si Aizuddin said...

kecoh je kan. hahaha.

ye la kadang tu sampai informasi tu berubah-ubah lak. ceh

macha_sezs said...

sokong.

tadi apis taib tegur aku

"hebat betul kau maki encik sharudin dalam blog kau"

lizz said...

blogging kadang2 best, tp merepek gak kadang2. cuz mende kecik kat blog dikecoh2kan. siap ade yg terguris n terhiris cam kene pisau je. hahaha.

aku sker style ko nulis.

andy said...

tabik sama lu. ini story mmg real. was hapen to me too.

Darkk said...

aizu, itu ler pasal. HAHA :))

macha, ko berdoa la moga-moga dia (En. Shah, Lecturer Role Model aku) tak tahu baca belog ko.

Lizz, haha. Time kasih :)

Andy, and was happened to my friend also. :)

[a.m.o.i] ™ said...

lecturer aku panggil aku rojak amoi sebab dia tahu tu la nama aku kat tenet.hehe. satu kelas bisik2 "rojak amoi"??haha.

Darkk said...

amoi, owh. lecturer saya tak panggil saya darkk pun. Sebab saya tak pernah glemer dekat kelas.

Haha.

♣haNie♣ said...

mende remeh..dibesar2kn = sampah! XD

Darkk said...

hanie,
oh yeah. Memang sampah. >.<

paiseh said...

bagus. eksilen...
tiada sebarang typo error.

jo said...

kau bawak keluar apa dari website 18sx?? hehehe...benda macam tu mmg patut stay dekat internet je...xpayah nak kecoh...

Darkk said...

paiseh, gua ada pruf reader la.

jo, hoh. mana ada. lu bawak mengucap. kang gua stalat pale.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails