Pages

Handpon Yang Menarik.



Aku pun tak buleh cakap pasal ini buleh jadi ke tadi. Tapi masih lagi dalam konsep.

+Kredit untuk tweet @blowie

10 comments:

dewajiwa said...

cool. barang mesti-beli.
cuma, part coffee brewer tu macam ada risiko je. phone nie memang ala-ala swiss knife untuk budak savvy

izzy said...

is this even POSSIBLE? damn so nice!

kaxx said...

haha. kurang asam punya handphone. tidak mungkin tidak.

eyemeroll said...

henfon ni agak melampau..
wajib beli..
walau ape cara sekalipom..haha

[a.m.o.i] ™ said...

aku tgk benda neh kat facebook. kinda cool gadget tapi mesti "cool" kanss harga dia nnt.haha.

Darkk said...

dewajiwa, ahaha. itu la pasal.

izzy, possible jugak. teknologi laju macam labah-labah.

kaxx, ko buleh campak handpon ko kat dinding sekarang.

mirul, ahaha. apa cara sekalipun, aku tak terpikir nak beli.

amoi,nanti murah jugak. tunggu la 2020 nanti :)

EiNS said...

fake

http://gadgets.boingboing.net/2008/11/11/pomegranate-ns08-the.html

Darkk said...

Eins,
Haha. Dah agak fakenya. Takkan lah nak bawak bulu muka dalam handpon kot.

Thx for the link eins.

[a.m.o.i] ™ said...

2020 nnt aku dh mampus kowt.haha.

Darkk said...

amoi, haha. harap tak la.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails