Pages

Hidup Ini Randum

1. Perhatian, Kepada Sesiapa yang sukakan entri aku yang lepas. Sila tekan iklan untuk butang like. Terima kasih.

2. Aku masih seronok membuat assigment. Sambil berassigment, sambil tu banyak idea nak tulis belog. Kadang-kadang, aku menghadap belog je di samping Assignment terbiar.

3. Entah bila Macha nak up header aku buat untuk dia. Aku nak masuk dalam protfolio Karya Buruk aku. Kalau tak suka, cakap tak suka beb. Boleh buat baru. Hehehe.

4. Hari-Hari makan nasik lauk kari tambah ayam goreng. Best jugak.

5. Sedang menulis satu nukilan sains fiksyen fantasi baru untuk entri yang mendatang. Masih dalam pembikinan.

6. Owh. Aku tak jadi pergi gath hujung minggu ni (Itu kalau ada). Tak cukup duit untuk merantau ke negeri orang.

7. Banyak betul orang buat kontest. Nak-nak contest mengarang. Aku nak masuk, tapi biasa lah. Tak dak masa terluang untuk itu.

8. Esok adalah hari yang gila.

5 comments:

macha_sezs said...

sabar lah bang...

internet aku blinking dia punya signal. 5 minit on 5 minit off internetnya.

macamna aku nak uplod header tu..

sabar lah bang...

Si Aizuddin said...

1.Aku tak jumpa butang like tu.

2.Assignment kau telefon aku ngadu kau tinggalkan dia.

3.Ntah apa lah macha ni.
(Blog ni macam blog khas membahan macha je)

4.Meggi pun best

5.Tak sabar menunggu.

6.Sila pecah tabung ayam anda.

7.Dimana ada kontes? bagi link kat aku. nak join.

8. Aku dah call Arkham Asylum

♣haNie♣ said...

arini tenet sengal mcm kerbau!
slow sungguh!
haihh..
*err...komen x berkaitan entry*

byk idea nk membelog??
bak le sepam..
:P

eyemeroll said...

aku suke entri ko dark..
aku pun tekan la butang like..
tapi ape aku dapat?

hehe

ni ko tiru style chedet ke..
chedet tiru style ko..

Darkk said...

macha, wahaha. baiklah!

aizu, hoh. rajin balas satu-satu. harap masa tu tak dak assignment untuk dibuat. :)

hanie, satu idea 2 ringgit. Amacam?

mirul, dapat tengok aku kaya. ha-hah. chedet, tiru aku. :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails