Pages

Kisah Sadis Pelajar Universiti

Waow! Bar blogspot sudah bertukar wajah baru. Saya suka.

Okeh. Berbalik kepada topik.

Pernah kah anda terasa dipermain-mainkan oleh lecturer sehingga anda mahu menumbuk muka beliau bertalu-talu sehingga mukanya pecah, gigi terbarai, kening senget, hidung hilang dan lain-lain lagi?

Saya? Pernah. Tapi tak dak la sampai bertalu-talu. Cukuplah kalau dapat sedas sahaja.

Jika anda pernah, sila kongsikan cerita atau pengalaman anda di "Anda bagaimana?"

Mana tahu anda akan berpeluang memenangi satu klik iklan nuffnang daripada saya. Oh. Okeh la. Dua klik. Dua klik iklan nuffnang daripada saya.

Jadi. Apa tunggu lagi. Hantarkan secepat yang boleh. Tarikh tutup; 24 Oct 2009. Jam 0000.

15 comments:

siggplus said...

aku selalu permainkan lecturer aku..cmne tu?heh

nurul husna binti ibrahim said...

owh..xde plok..huhu

jo said...

gua pernah bakar fakulti..
tak main la debik2..

paiseh said...

maaf lah.. gua ni pesen hormat org2 tua.. takde nye wat prangai tak senonoh mcmtu~

jo said...

woi paiseh...pergi sembahyang maghrib!

kaxx said...

pensyarah sangat sayang sama aku. aku je buat-buat tak tahu.

FarhanaLicious said...

pernah, geram dengan lecturer pasai dia buat saya kena repeat test. Saya tikam dia dengan pisau lipat yang saya guna buat asah pensil masa darjah 3. dengan harapan, karat yang ada kat pisau tu buleh membunuh lecturer tu dengan cepat.

rayneholde said...

aku penah C4 sorg lecturer aku sebab tak kasi aku masuk lab IT lepas kantoi main CS time kelas dia.

cebisan2 dia aku sorok dalam stor belakang lab tu, video yang aku rakam masa kejadian tu pulak aku jual kat hollywood sebagai stock footage.

Si Aizuddin said...

Sori bro, gua bersih. takdop wat kerjaan terkutuk ni. Lecturer gua hormat. paling teruk pun gua buat skandal je.

♣haNie♣ said...

remaja zmn skrg nih ganas2 sungguh!

hahahah~

Darkk said...

siggplus,
hoh. Lu belum jumpa lecterer gua yang ni.

husna,
tak dak takpa. Hahaha.

jo,
lu memang kreatif. Kalo gua bergaduh dengan dekan. Itu memang tindakan paling rasional gua ambik.

paiseh,
lu orang tua. memang tak rebel dah.

jo, lagi.
Paiseh nak komen dulu. Kalu tak, tak tenteram solat dia.

kaxx,
ah. lu egois. Balas saja sayang dia. Apa susah.

Farhana,
lu antara calon-calon yang bakal memenangi hadiah gua :)

Rayne,
Ini lagi sorang. Kreatif. Inovatif. Cemerlang. Terbilang. *Take note, "Lain kali. C4. Lecturer".

Aizu,
Skandal? Tak main skandal lah. Buang masa dan tenaga. Buat bini terus. Tak dak kesan sampingan.

Hanie,
Kesan sampingan, tivi yang berlebihan. Menonton "Nurkasih" terutamanya.

Ries Lee said...

huh, aku tak sekejam tu...

Darkk said...

Ries Lee,
Anda mungkin akan menjadi sekejam saya selepas menuntut ilmu dari beliau.

macha_sezs said...

dan-dan tu jugak aku pergi tumbuk muka dia.paranawei sepam. tinju hidung kasik berdarah. lutut perut kasi senak. sepak kote kasi mandul. hempuk dengan meja kasi retak tengkorak. dan campak dia dari tingkat 3 tu ke carpark yang terletak bawah bukit tu.

old skul.tapi efektif aku rasa
bwahaha~

Darkk said...

Macha,
Oh. Menarik. Aku anggap ko pemenang lah. Sebab yang lain masuk. Mana ada nuffnang.

Aku Kelik 30 kali.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails