Pages

Kata Kunci Hari Ini...Yo!

"budak budak darjah dua berkhatan kampung menggunakan batang pisang" dari enjin carian Yahoo!

Panjang juga dia taip keyword ya? Siap spesifik kasi range umur lagi. Budak darjah dua. Kalau darjah tiga tak boleh berkhatan ke? Yang unik nya, berkhatan kampung, "menggunakan batang pisang"

Bayangkan..

Satu item, Batang Pisang.

Dan aktiviti, Berkhatan.

Sungguh tajam batang pisang zaman sekarang, ya?

Kementerian Pelajaran. Sila ambik berat tentang hal ni. Hantar guru ke kursus google menggoogle kalau perlu.

10 comments:

Ries Lee said...

budak baru celik IT tu...
hahahaha...

Ries Lee said...

bro! register ni. mcm nuffnang jugak tp kumpul point. point boleh tukar ke duit atau hadiah. http://www.catcheye.com.my/?r=3200

macha_sezs said...

hahahaha.

hebat juga. penah try tak masuk entry yang mana?

Si Aizuddin said...

Siapa yang rajin sangat menaip panjang gila tu

Darkk said...

RiesLee,
Mungkin jugak. Takpa. Kita maafkan.

RiesLee lagi,
Yah. Nuffnang, Catcheye. Satu-satu lah. Huhu.

Macha,
Dah. Dan aku dah agak mahu entri yang 'itu'.

Aizu,
Owh. Tak tahu la. Tak rajin chek ip orang tu dan detect siapa yang tukang komen. :)

kaxx said...

oh. kalau aku lah. mesti aku singkatkan. 'budak dua batang'

siggplus said...

detail betul dia cari..

kau ada buat entri pasal berkhatan ke?heh

klik2 kfc kau

Nabil Fizri said...

batang dan pisang.
hubung kait

Darkk said...

siggplus,
Serius detail. Takut nanti esok, ada orang letak karangan terus untuk google nanti.

Nabil,
Batang, pisang. *hehe*

♣haNie♣ said...

berkhatan kampung?
aaa..xpaham..
:P

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails