Pages

Mitos Urban

Aku ada terbaca di fesbuk dan aku tak ingat siapa yang kata ni;

"Student perempuan tahun satu, sangat hot dan student lelaki tahun satu, tak hot. Manakala student perempuan tahun akhir tak hot tapi student lelaki tahun akhir sangat hot" - Sapatah, Fesbuk, 2009.

Bila fikir-fikir balik, betul juga. Patutlah, ramai kawan lelaki seuniversiti aku sekarang dah berpunya. Berkepit sini sana, Jiwang-jiwang tak hinggat dunia, Gayut sampai patah pinggang. Dan lain-lain lagi karenah bercinta. Dah tahun akhir rupanya, patut lah Sangat hotlah dan digilai gadis.

Tapi aku?

Takpa. Aku ada dua kali tahun akhir.

Takpa.

P/S: Fail Whale

Aku suka tengok gambar ni. Bila twitter over capacity, dia buat aku tenang dan tak mencarut.

12 comments:

kaxx said...

cis. aku baru tahun satu dekat universiti. tak hot lagi. cis.

Liliyuli said...

sama je situasi masa bekerja...hahaha

Darkk said...

kaxx,
celah mana. ko budak master terus auto hot la.

Liliyuli,
Kira nak pencen, baru laki tu jadi hot ke?
Lama gila nak tunggu.

Haha

Liliyuli said...

owh. lain sikit tempohnya..
situasi bekerja..

baru stat keje...xde duit..tak hot.

bila ekonomi kukuh...baru la hot.

Si Aizuddin said...

Bro, kami tak hot, kami cool

Darkk said...

Liliyuli,
Gitu ek? Kalo dah awal-awal start keje dah berduit. Macamana pulak?

Aizu,
Mungkin boleh mencuba nasib di eropah. Sebab kat Malaysia ini panas. :)

nurul husna binti ibrahim said...

mitos yg xdpt dtrima..
perempuan thun akhir x hot??
ni yg xnk ngaku thun akhir ni..huhu

Ries Lee said...

sape punyer pemikiran ni...
hahaha...

EiNS said...

Camne ko bleh ada dua kali tahun akhir? extend ke?

amoi said...

aku tahun satu kat MMU. hot ke? haha

♣haNie♣ said...

oowh..nt sila jd lelaki hensem yg ada otak..bkn tak berotak.. eh..tu org gila!

sekian.. XD

Darkk said...

Husna,
Buleh je ngaku tahun pertama. Hehe :)

Ries Lee,
Tapi betul lah. Hehe.

Eins,
Ahaha. Itu yang kita tak tahu. :)

Amoi,
Ya. Anda panas. :)

Hanie,
Jadi lelaki ego lah. Lagi hot. Macam derama Korea. Hehe.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails