Pages

Masih dalam Peperiksaan YO!

Alkisah tersebut lah cerita seorang gadis yang loneli. Gadis chumel, berwatakan baik. Kulitnya tidak lah secerah mana. Tapi masih sweet dipandang lelaki. Dan mampu buat jantung kau berhenti berdegup lalu kau terus mati disitu juga.

Oleh disebabkan itu, gadis itu sering berjubah dan menutup keseluruhan badannya, supaya dia tidak lagi membunuh mana-mana lagi jejaka yang menatapnya atau tertatapnya. Itulah sumpahan yang diterima oleh gadis itu sejak dia lahir lagi. Oh. Kasihan dia.

Di hadapan rumah gadis, terdapat sebuah bukit yang tinggi dan di puncaknya terdapat sepohon pokok yang berbuahkan hati. Uniknya. Hati itu berbaukan cinta. Serius. Saya tak pernah jumpa pokok yang berbuahkan hati, berbaukan cinta. Tetapi untuk cerita ni, ada. Entah zaman bila punya cerita.

Bersambung....

9 comments:

jo said...

mula la tu..kurafat...

weh..mana?gua xdak jumpa pun nama lu dekat facebook?

Darkk said...

Jo,
Haha..

Mana apa? Gua dah sediakn butang facebook kat sebelah ni, lu duk tercari-cari lagi. Lempang mau?

hajime said...

jack...
ade org komplen...
ko manjang bersambung...
tp tiada kesinambungan...
so better ko sambung...
sebelum blog ko masuk dlm mastika...

Darkk said...

Jime,
Sape komplen? Ko ke? Haha.
Yehaa..bersambung tu tak ada idea lah. Nanti aku sambung.

hajime said...

bukan aku...
adela peminat rahsia ko...
wink2!
haha!
kalau aku...
aku straight hantar kat mastika je...

Darkk said...

Wow. Ada peminat rahsia. Hehe. Takkan la.

Okeh-okeh. Nanti aku sambung la..Bukan tak sambung. Aku buat edisi spesel untuk semua tu.

Ries Lee said...

cerita pari-pari ni...

Darkk said...

Ries,
Mungkin la. Aku pun tak habis fikir lagi jalan cerita dia.

Si Aizuddin said...

Aku boleh je sambung.
Tapi tambah mengarut la nanti
[wink* mata bersinar]

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails