Pages

Nostalgia Blog: Entri Selingan Tajaan

*Ulang post entri lepas.

Latar Tempat: KFC berhampiran dengan Tempat Anda.

Masa: Bila-bila tetapi Lebih Sesuai Waktu Puncak.

Situasi Satu

"Selamat Datang Ke KFC"

"Makan Sini atau Bungkus?"

"Makan Sini" sambil membuka kasut bersedia untuk duduk bersila di atas kaunter.


Situasi Dua

Setelah makanan yang dipesan dihidangkan di atas dulang.

"Apa-apa lagi boleh saya bantu?"

"Bantu saya angkat tray ini ke meja saya. Saya Malas"


Situasi Tiga

"Orginal atau Hot Spicy?"

"Awak ke? Saya rase awak Hot la. Jom dating dengan saya"

Sambil menunjukkan ibu jari tanda isyarat bagus.

"Tumbuk rusuk kamu" - Lelaki pertama dari kiri
"Siku balik dagu kamu" - Kolonel KFC (tengah)

4 comments:

- koroe - said...

saya rase awak hot la..
haha..
stakat ni takde lagi pegi kfc,ade awek hot yang amek oder..sume hampeh..
tapi yg tlg bawak tray ke meja tu mcm stylo.bolehla try lepas ni...haha

cacah said...

u dah try ke buat semua perkara di atas?

nizamsani said...

menarik.hehe.

fndrocka said...

Kahkahkah.

Nak cuba buat situasi 2

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails