Pages

Sticky: Cari Penulis Jemputan

Untuk entri terbaru, sila rujuk entri dibawah.

Saya buka penyertaan untuk penulis blog yang mahu menulis entri di blog ini tanpa ada speksifikasi. Tulis lah apa kamu mahu. Cinta, sajak, syarahan, lawak lucah orang kawen, apa saja yang terlintas. Entri yang tak payah fikir panjang.

Nak tulis entri yang kena fikir panjang pun buleh. Saya tak kesah. Fakta, Sejarah, Matematik, Teknologi, Sains Fiksyen. Coding ASM. Coding C#. Java. Oracle. Apa saja.

Yang penting, anda rasa enjoy dengan menulis entri itu.

Kalu berminat, hantarkan repson anda ke alamat emel di bawah;

bincutastoarmy[at]gmail[dot]com

atau;

twit saja saya di twitter; @darkkadabra

Sertakan alamat emel blogger anda sekali untuk memudahkan saya menghantar "author invitation"

Hal ini disebabkan saya nak mencapai objektif blog ini iaitu Hidup itu Randum. Atau bahasa bakunya, Hidup itu Rawak. Tak semistinya saya je post entri dalam blog ni. Kadang-kadang nak jugak orang lain. Topik jugak tak semistinya sama. Lain orang lain lain entrinya.

Satu je saya mintak, jangan lah tulis shortform seperti contoh, baby jadi bb. Saya baca babi.

p/s: Makwe pun buleh mintak. Sekali sekala blog ni dapat sentuhan makwe orait lah jugak eh?

12 comments:

tasekM said...

apa kata lu kasi terus p/word blog ni ke gua.

ha ha.


.

aishah_conteng_je said...

mana la makwe2 macam kami ni layak menulis kat blog kamu

Darkk said...

kak, senang cerita kak handle je lah blog ni. lagi femes.

aishah,err kamu. saya lagi lah segan nak ajak kamu tulis kat sini. kamu punya bahasa cantik. saya punya bahasa. tak cantik.

Syafinaz Alizaini said...

nak!
*angkat tgn secara tiba2*

:P

Si Aizuddin said...

Ahh. Tak kEWl la macam ni.

Darkk said...

finaz, buleh je :)

Aizu, kadang-kadang ni perlu.

KARKADEWA said...

Bile lu nak bagi gua hancurkan blog lu ni?keh keh keh

Si Aizuddin said...

Mungkin gua(saya) akan sumbangkanlah nanti sedikit penulisan. Barulah randum begitu.

Darkk said...

Karka,
Peh.

aizu,
Hoh. Bagus! Amat dialukan.

Is said...

malas tulis entri sendiri la tu. haha!

h a n i e said...

blog sendiri pun tak terjaga..jd tak buleh la nk apply..

hahahaha..


iklas:
makwe sweet

[hahahahaha!!]

nurulasmira said...

kenapa nak cari penulis jemputan?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails