Pages

Penat Mahu Rehat

Kalau selalu sangat menulis. Otak buleh jadi kering idea.

Saya baru sedar. Saya menulis entri hampir setiap hari. Sejak 2 minggu lepas.

Saya pun rasa macam tak ramai dah nak baca apa yang saya tulis. Tapi takpa lah. Saya tulis pun untuk kepuasan saya. Walau bagaimana pun, dalam menulis. saya harap dapat memberi mesej kepada orang lain. Bukan sekadar omong kosong, walaupun kadang-kadang saya tulis cerita macam mengarut.

Oleh itu, sampai di sini sahaja lah update saya untuk hari ini. Sampai ketemu esok lagi.

6 comments:

♣ haNie ♣ said...

xpe..
taip jek..
akak bace..
tp komen tu..kl ilang....
jgn hrp nk post 2x
[salu lupe utk kopipes dl =_=" ]
hahahahaha~

macha_sezs said...

perh. orang femes dah pandai merajuk.

nak test power macam pipiyapong la tu.

Rajuna said...

gila ah
pandai main ugut2 sekarang.
taknak private?

siggplus said...

jgn la merajuk, orang femes..perh

hahaha aku reverse balik komen macha

kaxx said...

perh. orang femes dah pandai merajuk.

nak test power macam pipiyapong la tu.

haha. aku reverse balik komen siggplus.

tasekM said...

hahaha.... aku tak de ilham nk reverse komen. ha ha.


.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails