Pages

Main Air

Tak Fun, Bila..

Kau turun mandi jeram, kau jadi mangsa pertama hanyut dalam ramai-ramai orang dalam kumpulan kau. Jadinya, kau malu gila sebab orang lain baru lepak-lepak main air sikit-sikit tapi kau dah hanyut, kasi panik satu kumpulan.

(Tapi disebabkan kau ada asas berenang yang kukuh. Kau hanyut tak jauh mana, cuma lari jauh sikit dari tempat kumpulan kau lepak)

Tapi Sangat Fun, Bila..

Kau tengok ada orang dalam kumpulan kau jadi mangsa kedua hanyut. Lepas itu, ada mangsa ketiga, kemudian mangsa keempat dan seterusnya, mangsa kedua hanyut buat kali kedua. At least, kau tak malu sangat sebab ada orang lain juga hanyut.

Ayam jugak mangsa kedua tu. Nak main sangat jeram.

(Jangan risau. Semua sempat diselamatkan oleh orang lain. Kau masa tu, kaki tengah cram akibat berenang tak warm-up.)

6 comments:

c-boz00 said...

paling celaka jenis datang belakang rejam kepala gua secara tiba2..

aishah_conteng_je said...

tak ajak ;(

(-_-") said...

sgt heroic bile aku y terpakse menjadi hero..ceh..

3 orang terpakse diselamatkan..

Si Aizuddin said...

-__-"

Gembira tengok kawan dekat nak mampus.

*Bergantung pada jenis kawan tersebut

macha_sezs said...

eh?hidup lagi? baru nak guna motor kau seumur hidup.

hoh.

tasekM said...

ko gi jeram mana ni darkk...?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails