Pages

Reviu Cincai: Prince of Persia: Sand of Time.

Pendek je.

Menghiburkan Tapi Jalan cerita tak okay sangat. Menghiburkan sebab banyak aksi stunt yang pusing-pusing pecah kepala.

Jalan cerita buleh la. Kadang-kadang rasa macam what the f. Sebab sebenar rasa jalan cerita macam what the f, adalah saya pernah main game Prince of Persia. Dan biasanya adaptasi dari games ke movie ada sedikit kureng.

Efek CGI yang mencapai standard muvie-muvie CGI sekarang.

Dan tema warna cerita ini adalah warna pasir. Cokelat keemasan.

Kasi bintang;

3.8/5.0 bintang.

Kalu nak tengok pergi tengok. Kalau tak mahu tengok, jangan tengok.

8 comments:

Si Aizuddin said...

Aku rasa ini bukan movie yang patut ditonton oleh para gamers.

Darkk said...

Setuju.

cacah said...

mujur la i tidak pernah main game tu dan tak tau pun kewujudan game tu... so, overall, i love it :)

jo said...

duh...
tak membantu langsung..

Darkk said...

Cacah, tapi kalo tak tahu jalan cerita dari games pun, tapi. plot dia macam rushing lah.

Jo, apa lagi yang lu perlu kan?

fndrocka said...

aku bagi rate lagi rendah walaupun tak penah main game tu..haha.heroin tak cun.

Latest Entri : Pisau Ajaib Yang Boleh Pusing Masa Ke Belakang

Darkk said...

Itu lah. Heroin dia annoying nak mampus.

cacah said...

heroin dia perasan lawa... hihi...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails