Pages

Senyum Nipis

Pesen last minute punye orang. Kalau tak 2 jam sebelum test. Bukan reti nak stadi.

Duk mengadap fesbuk je 24 jam. Kalau tak mengadap buku, marathon manga (manga=komik jepun) secara online. Kalau tak marathon manga, marathon tv siri, muvi, dan lain-lain.

Hah. Lu. Apa baca blog ni? Pegi la stadi. Dah nak final, merewang baca blog lagi. Ya. Lu. Gua cakap sama lu. Lepas final, buleh buleh baca blog ni lagi. Kalau nak hafal, hafal lah. Gua tak kesah.

Kalau budak kerja pulak, balik rumah buleh baca blog ni lagi. Kerja molek-molek dulu.

Dan kalau budak-budak cuti. Lu tak dak kerja? Bosan? Kesepian? Tekan ON BOSAN dan hantar kepada mak.

2 comments:

aishah_conteng_je said...

ngee..hantar pada mak...ok2..sayaoffline sekarang

hananchiwi said...

malas nak study. kalau baca blog ne ngadap final boleh lulus kan?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails