Pages

Semalam, Hari Ini dan Esok

Semalam, lepas kelas. Saya sempat tengok seorang pak guard sedang berkareoke di atas pentas yang disediakan untuk calon-calon majlis pewakilan pelajar memberi ucapan manifesto. Ada lah juga saya sing along dengan pak guard tu 2, 3 lagu. Saya rasa pak guard tu kewl gila lah.

Berita tak best. Malam ni saya ada kelas ganti. Rasa macam nak ponteng. Tapi mengenangkan saya baru pegi kelas tu sekali saja sepanjang 5 minggu perkuliahan, saya jadi dilema. Oh Dang Seri apa harus saya buat?

Berita best. Esok saya tak dak kelas, dan Jumaat sepanjang semester memang saya tak dak kelas. Jadi bermakna, esok saya dah buleh enjoy weekend saya. Anda bagaimana?

Dengar cerita juga, esok adalah hari mengundi universiti saya Siap ada cabutan bertuah lagi untuk pengundi pertama, perseratus, peribu, persepuluhribu dan lain-lain lagi angka yang bertuah. Tapi, itu semua tak menjadi halangan bagi saya untuk tidak pergi mengundi. Takut niat mengundi jadi niat nak menang hadiah. Tak manis lah kalau jadi macam tu.

1 comment:

Si Aizuddin said...

Cabutan bertuah?

Saya menang mottor
(Ali cafe saya mahu jadi jutawan)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails