Pages

Penulis Jemputan

"Kisah Betul: Sang Kancil dan Monyet" di bawah bukan lah hasil nukilan saya. Tapi saya jemput penulis jemputan untuk menulis kat sini. Sila beri tepukan untuk;

Red Nema - http://www.keperemrednema.blogspot.com/

Untuk atas jasa beliau menulis entri di sini, saya ingat saya nak beri hadiah misteri lah.

Nanti-nanti lah saya update blog lagi, bizi yang amat number satu.

p/s: Paiseh selalu petik nama gua, nama adik dia (baca: Macha) tak petik pulak. Tanda dia sayang gua lebih ni.

3 comments:

x-po said...

hoho nk jd penulis jemputan gak la..hikhik

Si Aizuddin said...

Mak aih pakai jemput-jemput lak?

fndrocka said...

main import penulis luar tu...tinngi prestij blog ni

Berwajah Baru

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails