Pages

Sukan Kebangsaaan

Apa sukan kebangsaan negara Malaysia?

Orang 1: "Sukma"

Orang 2: "Akedemi Fantasia dengan Mentor"

Jawapan anda?

Yang saya tahu, Korea Selatan ada dua sukan kebangsaan. Salah satunya tergolong dalam sukan eletretronik, atau nama lain nya, Computer Game.

P/s: Saja letak susanan macam ni, ada rasa macam celaka tak?

9 comments:

Ries Lee said...

majukan sukan untuk negara.

PURPLE is LOVE said...

apesal kalo bukak blog ni pakai mozilla font jadi kecik, sampai kena pakai kanta pembesar nak bace?

bukak pakai interner explorer font normal plak..


p/s:ahahah~ x menjawab soalan langsung kan?

aishah_conteng_je said...

sukan kebangsaan orang perempuan?

:mengumpat

heheh~

Darkk said...

ries lee, sekarang kena guna majulah negara untuk sukan.

purple, ho! saya molek ade je guna firefox. Takde ape-ape masalah pun. Anda guna OS ape? OS tu macam window. Kalau guna linux, memang lain sikit. Lagi pula, memang saya setting kasi bagus untuk firefox ni.

aishah, harap kerajaan sedia maklum dengan sukan mengumpat ni. Buleh la kita hantar wakil untuk peringkat dunia nanti.

PURPLE is LOVE said...

OS=operating system. i know..
heeee~

sebelum ni hokeyyy je..
tiba2 plak

ngatkan u tukar setting..

sukan kebangsaan negara?

erm, mungkin facebook kot skang. ahahaha~

Darkk said...

Purple, kihkih. Fesbuk tu fenomena sosial baru dalam internet. Hip lah dia. Macam fs dulu-dulu. Tengok lah nanti macam mana. Tak hip dah.

Oh. Guna OS apa? Vista?

PURPLE is LOVE said...

XP Professional V2002..

Hari tu dah try pakai window 7 Ultimate..

Pastuh HD wat hal, install XP je senang kire..

laptop zaman batu memang susah sket.. haha

Si Aizuddin said...

Susanan tu apa? Hahaha.

Akademi Fantasia adalah sukan kebangsaan ok. Kalau bukan sukan kenapa ia berlangsung di stadium?

fndrocka said...

Malaysia sukan yg satu ni pun tak brapa dpt sambutan..sukan elektronik tak tahulah camne..tp kalau ada nal jugak aku jadi atlet sukan elektronik

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails