Pages

Reviu Cincai: Inception

Complicated and seriously fun!

Pastikan anda tahu macam mana anda sampai ke panggung atau anda sebenarnya masih bermimpi.

Rating: 4.8/5

p/s: sekarang rasa malas nak update pasal bende lain. Saya tak reti nak tulis pasal kehidupan saya sekarang. Atau pun, menulis cerita. Saya juga tiada idea.

6 comments:

Ries Lee said...

aku takder peluang lagi tgk cter tu.

Robot Baik said...

aku pun.
psychologikal tu..
mmg taste aku...

hdyh said...

GEMPAK GLER KAN CTER DIE..
tp balik rumah aku bukk imdb..haha..br aku paham ending die mcm mane.. :p

ong bak naga said...

nasib baik aku dah 'study' dulu sblm tgk movie nie.. kalu tak.. boleh jadi trpinga2 mcm masa mula2 tgk matrix dulu.. :)

cacah said...

tgk wayang tak ajak!!!!

fndrocka said...

Lepas tonton kena beli gasing

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails