Pages

September 2012

Banyak banyak bulan. Bulan September adalah bulan paling saya tunggu

Bulan yang ramai kawan-kawan saya ada harijadi dan bulan harijadi saya juga.

Cuma bulan September kali ini ada pro dan cons.

Suka dan Duka lah kiranya.

Kali ini banyak jumpa semula (reunite) dengan awak-awak yang curi hati saya. Maksudnya, gadis-gadis yang pernah curi hati saya. Jumpa Mem Besar, Jumpa F, Jumpa Awak yang swit macam jagung.

Bukan bermaksud nak cuba hati-hati mereka semula. Cuma nak jumpa. Tanya khabar. Seronok bila saya tahu orang yang pernah curi hati saya ini bahagia dalam hidup mereka sekarang.  Hey, mungkin kalu saya ada dalam hidup mereka mungkin tak bahagia. Siapa tahu. 

At least tahu mereka hepi, saya pun sudah ok. Sudah cukup bagus untuk saya move along dengan kehidupan. 

Orang kata, jangan menyesal apa yang kita dah buat, tapi menyesal dengan apa yang kita tak buat.

Jumpa mereka at least juga, terubat sedikit luka September saya.


4 comments:

bukankosong said...

harap

aply ever after hendaknya

hanie said...

bulan September bulan saya jugeee.. Septemberian (lulz) adelah orang2 yg ohsem. kbai.

Darkk said...

Hehe. Harapannya gitu lah.

Darkk said...

Hahaha. Betul. Lupa nak tambah. September birthed boy and girl adalah awesome

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails